Šimon Kobližek vítězem Trmické desítky

V sobotu 9. září se v Trmicích uskutečnil již 10. ročník běžeckého závodu  Trmická desítka. Závodu se zúčastnilo 85 běžců a 13 dvojic na štafetě 2 x 5 kilometrů.

Absolutním vítězem se stal Šimon Kobližek z AC Ústí nad Labem, který trať uběhl v čase 33:54. Na druhém místě se umístil Jiří Miler z Lawi Stars s časem 33:58 a na třetím místě Tomáš Čech s časem 35:31.

V kategorii žen zvítězila Eva Slavíková, která trať uběhla v čase 38:49. Na druhém místě se umístila Zuzana Kotěšovcová z týmu Happy Loop s časem 39:25 a na třetím místě Ivana Sekyrová z AK Sokolov s časem 40:13.

V štafetě 2 x 5 kilometrů zvítězila dvojice Arnošt Slaměník a Marek Slaměník z AK Slovan Duchcov a s časem 38:25. Na druhém místě se umístila dvojice Lukáš Benour a Miroslav Měrka  též z AK Slovan Duchcov s časem 38:42 a na třetím místě dvojice Anežka Křížová a Zdeněk Jahoda a z TJ VTŽ Chomutov s časem 40:22.

Odkaz na kompletní výsledky

Závod se uskutečnil na poměněné trase kolem Královského pramene do Stadic a zpět za slunečného počasí.

Odkaz na fotogalerii ze závodu

Poděkování patří všem běžcům, kteří se zúčastnili, a také našim partnerům, kteří nám pomohli závod uspořádat.

Těšíme se na další ročník!

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.