Ústecký T-Club připravil pro Trmickou desítku zajímavý program pro děti i dospělé

Atletický žebřík a možnost vyzkoušet si badmintonové podání pro děti, diagnostika InBody a vouchery pro dospělé. To je jen pár střípků z programu, který připravili k letošní Trmické desítce instruktoři T-Clubu.

Na řadu aktivit se mohou těšit účastníci dětských běhů, které startují po doběhu hlavního závodu. Instruktoři T-Clubu se však budou na místě v cílovém prostoru věnovat dětem již od 10 hodin.

„Budeme mít připravený atletický žebřík na koordinaci pohybu nohou. Děti si budou moci vyzkoušet badmintonové podání. Na ukázku budou různé badmintonové míčky. A instruktor Tomáš Jančík bude vysvětlovat základní držení rakety. Za odměnu máme omalovánky, balónky,“ říká manažerka a instruktorka Veronika Slavíková.

Sama se mimo jiné sportovní aktivity věnuje i běhu. Nedávno se při extrémním horském maratonu Beskydská sedmička umístila na třetím místě v závodě ženských dvojic ve své věkové kategorii. Veronika se bude věnovat dospělým účastníkům závodu na stánku T-Clubu, kde bude připravena diagnostika InBody.

„Jde měření poměru svalové hmoty a tuku v našem těle a doporučení, co dělat, aby se případně poměr svalů a tuku změnil ve prospěch svalové hmoty,“ vysvětluje Veronika Slavíková. Chcete-li se dozvědět, jak na tom jste, ráda vás na stánku T-Clubu přivítá.

T-Club navíc věnoval závodu vouchery pro vstup na různé sportovní či wellness aktivity. Jde například o plné měsíční členství s možností využití řady sportovních aktivit, které klub nabízí, půlhodinku v soláriu, možnost zahrát si badminton. Některé vouchery budou součástí cen pro první tři běžce v příslušné věkové kategorii, další můžete získat již jen účastí v běhu. Pokud budete mít štěstí ve slosování startovních čísel, které bude následovat po vyhlášení výsledků.

Trmická desítka za Přemyslem Oráčem se koná v sobotu 10. září. Hlavní závod startuje v 11:00, dětské běhy po doběhu posledního závodníka, přibližně od 12.15. Bližší informace a propozice najdete na www.trmickadesitka.cz.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.